Název | Množství a jednotka |
---|---|
mleté maso | 500 gramů |
cibule - smažená | 1 kus |
vejce | 1 kus |
kmín | |
pepř | |
sůl |
omáčka
Název | Množství a jednotka |
---|---|
smetana
Upravit ingredienci: smetana
|
3 - 4 dl |
máslo
Upravit ingredienci: máslo
|
100 gramů |
olej
Upravit ingredienci: olej
|
1 lžíce |
citrónová šťáva
Upravit ingredienci: citrónová šťáva
|
|
mrkev
Upravit ingredienci: mrkev
|
2 kusy |
petržel
Upravit ingredienci: petržel
|
2 kusy |
celer
Upravit ingredienci: celer
|
1/4 - 1/2 kusu |
Postup: Zelené fazolky uvaříme v osolené vodě téměř doměkka a odložíme stranou. Kuřecí... zobrazit recept
Postup: Nejdříve si připravíme kuskus, mezitím, co bude odpočívat, si nachystáme... zobrazit recept
Postup: Hovězí maso očistíme, odblaníme a prošpikujeme slaninou - do masa nožem... zobrazit recept
Postup: Bílky s moučkovým cukrem a šťávou z 1/2 citrónu utřeme v míse vařečkou do... zobrazit recept
Postup: Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kolečka nakrájené... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...